Stoiximan Super League

«Μάχη» στη Νέα Σμύρνη για Ολυμπιακό

Συνέχεια στη νίκη επί της ΑΕΚ θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Ο Τσόρι θα παίξει αντί του Φορτούνη.

Ο πρώτος από μία σειρά «απαιτητικών» αγώνων είναι σήμερα αυτός για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί της ΑΕΚ, αποδεικνύοντας πως εκείνοι παραμένουν το αφεντικό στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ακολουθούν οι εντός έδρας αναμετρήσεις με την Αστάνα για το Europa League και τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς ο Πανιώνιος τη φετινή σεζόν δείχνει πολύ καλή ομάδα, ενώ και στο παρελθόν οι Νεοσμυρνιώτες έχουν προκαλέσει προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάουλο Μπέντο έκανε αρκετές δοκιμές αυτές τις μέρες και φαίνεται κατέληξε στα πρόσωπα που θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μαρτίνς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ελιουνούσι και ο Σεμπά.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι, ο οποίος θα παίξει αντί του Φορτούνη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική Ελλάδας, και ο Ιντέγε θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Μανθάτης, Μάριν και Πασιένσια. Εκτός είναι οι Φορτούνης, Πάρντο και Ντε Λα Μπέγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x