Αγγλία

Μαχρέζ: «Νόμιζα ότι η Λέστερ ήταν ομάδα ράγκμπι»

Ο Ριάντ Μαχρέζ είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης της εντυπωσιακής Λέστερ. Πριν ενταχθεί στις «αλεπούδες», ωστόσο, νόμιζε πως επρόκειτο για ομάδα ράγκμπι, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Mία από τις αποκαλύψεις της φετινής Λέστερ είναι ο Ριάντ Μαχρέζ. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, πάντως, παραδέχτηκε πως πριν υπογράψει στις «αλεπούδες» γνώριζε ελάχιστα πράγματα για την ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τη Λέστερ. Στη Γαλλία δεν την ξέρουν πολλοί, γιατί μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Championship. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ομάδα ράγκμπι», τόνισε αρχικά ο 25χρονος άσος και συνέχισε:

«Στην αρχή, όταν μου έγινε πρόταση, το σκεφτόμουν, δεν ήμουν σίγουρος τι να κάνω. Μετά ήρθα εδώ για να δω τις εγκαταστάσεις και μου φάνηκαν πολύ καλές. Δεν μετάνιωσα που ήρθα εδώ. Άλλωστε είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ».

Όσον αφορά την καταπληκτική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν και τις βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ο διεθνής άσος είπε: «Αυτή είναι η κορυφαία περίοδος της Λέστερ και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε την ποιότητα και την αυτοπεποίθηση. Όσο περνά ο καιρός και παίρνεις αποτελέσματα, η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x