Stoiximan Super League

Μαζί με Μέσι ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ… πυροβολεί κατά ριπάς και οι φετινές του επιδόσεις τον κατατάσσουν ως δεύτερο σκόρερ στον πλανήτη μαζί με τον Λιονέλ Μέσι!

Το 2017 έχει μπει πολύ καλά για τον Μάρκους Μπεργκ, οποίος και σκοράρει ακατάπαυστα και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα, αν ρίξει μια ματιά στα στατιστικά του.

Συνολικά, μέσα στο 2017 ο άσος του «τριφυλλιού» έχει σκοράρει 13 φορές. Ετσι, λοιπόν, σε αυτόν τον στατιστικό τομέα, ο Σουηδός είναι δεύτερος στον κόσμο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα έχει 13 γκολ κι αυτός, και ο μοναδικός που τους ξεπερνάει είναι ο Μπας Ντοστ που έχει πετύχει 15 τέρματα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συνολικά, τη σεζόν που διανύουμε, ο Μπεργκ έχει βάλει 25 γκολ, ένα λιγότερο από την πιο παραγωγική του χρονιά στην Χρόνιγκεν, το 2008-09. Οι προηγούμενες πιο παραγωγικές χρονιές του Σουηδού στην Ελλάδα ήταν τα 23 γκολ του την πρώτη χρονιά, τα 22 τη δεύτερη και τα 19 την τρίτη.

Συνολικά, στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο επιθετικός των "πράσινων" έχει 67 γκολ και θέλει άλλα 5 για να ισοφαρίσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x