Stoiximan Super League

Μαζουακού: «Δεν μπορείς να πεις ‘‘όχι’’ στη Ρόμα»

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτησή του δήλωσε ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική της Ρόμα και υπογράμμισε ότι ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Ρόμα εμφανίστηκε ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, κάτι που φυσικά γνωρίζει και ο ίδιος, και εκείνο που τονίζει είναι πως η προοπτική των «τζιαλορόσι» δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος άσος επιβεβαιώνει και το ενδιαφέρον της Ίντερ, όπου εκεί ενδέχεται να συναντήσει τον «αδερφό» του Κοντογκμπιά.

Παρόλα αυτά, ο Μαζουακού δηλώνει πως το μυαλό του είναι μόνο στις υποχρεώσεις του με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport»

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνο:

«Έρχομαι από μία εξαιρετική σεζόν, τη δεύτερη ως επαγγελματία. Είναι τιμητικό το ενδιαφέρον που υπάρχει από μεγάλες ομάδες, κάτι που δείχνει πως τα πηγαίνω καλά. Ωστόσο, χρειάζεται να το αποδεικνύω σε κάθε ματς και να βελτιωθώ περισσότερο».

Για τα πράγματα που ξέρει για τη Ρόμα:

«Η Ιταλία, ένα πρωτάθλημα με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο κομμάτι της τακτικής, θα με βοηθήσει. Παρακολουθώ τη Ρόμα, επειδή παίζε στο ιταλικό πρωτάθλημα που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Για εμένα είναι ένα όνειρο, επειδή είναι μία ομάδα που παίζει στο Champions League και διεκδικεί κάθε τίτλο στη χώρα της»

Για την αντίδραση που θα είχε αν του γινόταν πρόταση:

«Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες όπως ο Τότι και ο Ντε Ρόσι και ο κ. Γκαρσία που είναι συμπατριώτης μου. Σε μία πρόταση της Ρόμα δεν μπορείς να πεις όχι, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Ξέρω επίσης ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ίντερ, όπου παίζει ο “αδερφός” μου Κοντογμπιά, όπου παίξαμε μαζί στη Λανς. Για τη ώρα το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό που και εκείνος παίζει στο Champions League. Στο ποδόσφαιρο μπορούν τα πάντα να συμβούν, θα χρειαστεί να περιμένουμε».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x