Europa League

Με 20άδα και χωρίς έξι ο ΠΑΟΚ

Χωρίς έξι παίκτες και με 20μελή αποστολή, θα αναχωρήσει την Τρίτη ο ΠΑΟΚ για τη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Σάλκε την Τετάρτη στην προσπάθεια να «ρεφάρει» το 0-3 της Τούμπας.

Οι τιμωρημένοι από το ματς της περασμένης Πέμπτης Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, ο τραυματίας Κάνιας και οι Πρίγιοβιτς, Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη και όλοι οι υπόλοιποι θα βρίσκονται κανονικά στην πτήση για τη «Φέλτινς Αρίνα».

Το πρόγραμμα της Δευτέρας χωρίστηκε στην αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Βέροια την Κυριακή και στις ασκήσεις για την κυκλοφορίας της μπάλας και την αμυντική τακτική.

Ο Ανχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού, όπως και οι Γλύκος, Μπρκιτς, που αισθάνθηκαν μικροενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Κάνιας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν το πρωί της Τρίτης με πτήση τσάρτερ για τη Γερμανία είναι οι εξής: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηϊσαϊας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Την Τρίτη, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στη «Veltins Arena» στις 19:00, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς και ενός ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων».

Εν τω μεταξύ, διαιτητής της αναμέτρησης της Τετάρτης ορίστηκε ο Ιταλός Λούκα Μπάντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x