Ισπανία

Με άγριες διαθέσεις περιμένουν τον Σουάρες στην Εσπανιόλ!

Ακόμα συζητιέται στην Ισπανία το ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εσπανιόλ εξαιτίας των όσων έγιναν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και ήδη αναμένεται ο δεύτερος… γύρος.

Ανάμεσα στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας βρίσκεται το ματς του «Καμπ Νου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ για το Copa Del Rey, λόγων των αψιμαχιών των παικτών των δύο ομάδων.

Η ομάδα των φιλοξενούμενων ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, αλλά τιμωρία αναμένεται και για τον Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο ρέφερι της αναμέτρησης Χουάν Μαρτίντες Μουνουέρα, ο Ουρουγουανός επιθετικός είπε στους παίκτες της Εσπανιόλ μέσα στη φυσούνα: «Σας περιμένω, ελάτε! Είστε απλά ένα τίποτα» και συμπληρώνεται στο φύλλο αγώνα: «Η αντίδραση του Σουάρες προκάλεσε διαπληκτισμό ανάμεσα στους παίκτες ενώ συμμετείχαν και οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου, όπως και οι προπονητές».

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το «goal.com», οι παίκτες της Εσπανιόλ ούτε που θέλουν να σκέφτονται να τιμωρηθεί ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, αφού τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις στη ρεβάνς του «Ελ Πρατ».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα αποβλήθηκε ο Πάπε Ντιόπ γιατί εξύβρισε τον Λουίς Σουάρες, λέγοντάς του: «Σκάσε, π… γιε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x