Stoiximan Super League

Με αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

Αρκετά νέα πρόσωπα -σε σχέση με τα πρόσφατα ματς- θα έχει ο Ολυμπιακός στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στην προσπάθεια να αλλάξει πρόσωπο. Χτυπάει την πόρτα της 11άδας ο Χατζισαφί.

Άλλος… Ολυμπιακός στο Περιστέρι.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη βασική του ενδεκάδα θα παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι» στην εκτός έδρας αναμέτρηση (11/02, 19:30) με τον Ατρόμητο την Κυριακή για την 21η αγωνιστική της Super League.

Αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα έχει ο Εσχάν Χατζισαφί, κάνοντας ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τους Πειραιώτες, καθώς έχει αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά στο Κύπελλο. Ο Κούτρης είναι κακός το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι ξεκάθαρο ότι βγάζει κούραση. Από εκεί και πέρα, ο Ρομαό είναι εκτός ούτως ή άλλως, διότι είναι τιμωρημένος.

Ωστόσο, δύσκολα θα ξεκινήσουν Ζιλέ, Φορτούνης και Οφόε. Ο Ομάρ λογικά θα είναι βασικός, αλλά αν συμβεί θα σφίξει τα δόντια ο Νορβηγός. Επανέρχεται ο Μποτία, ο οποίος εξέτισε την ποινή του με την απουσία του από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Επανέρχεται μάλλον και ο Ένχελς. Ο Σισέ έχει ακόμα ενοχλήσεις στα πλευρά και θεωρείται δύσκολο να προλάβει.

Γενικότερα, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ποια πρόσωπα που θα ξεκινήσουν, αλλά μπορούν να γίνουν εικασίες βάσει των όσων θα απουσιάσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x