Κύπελλο Ελλάδας

Με αλλαγές ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναιτωλικό

Την αποστολή για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, αφήνοντας αρκετούς εκ των βασικών εκτός επιλογής.

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Κορακάκης, με τον προπονητή του Ατρόμητου να αφήνει αρκετούς εκ των βασικών εκτός επιλογής.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Κιβρακίδης, Λαζαρίδης για να πάρουν ανάσες, αφού δεν έχουν χάσει λεπτό συμμετοχής, ο Ντιγκινί που είναι τραυματίας και ο Στόιτσεφ που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο από τη φάση του πέναλτι στο Καυτανζόγλειο και αποφασίστηκε να ξεκουραστεί για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Νάτσος, Κατράνης, Μπαστακός, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Γκουγκούδης, Γροντής. Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός (Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ντιγκινί, Στόιτσεφ) θα προπονηθούν πριν από τον αγώνα με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x