Κύπελλο Ελλάδας

Με… άλλη ομάδα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός

Σε (σχεδόν) ολοκληρωτικό rotation προχωρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για το Κύπελλο. Ποιοι θα είναι στην ενδεκάδα.

Η ισοπαλία με τη Λαμία ανήκει στο παρελθόν, αλλά πριν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του άλλη μία υποχρέωση. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αύριο (17:15) την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και με νίκη εξασφαλίζουν πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αποφασίσει να αλλάξει σχεδόν όλη (ίσως και χωρίς… «σχεδόν») την ενδεκάδα του, προκειμένου να φρεσκάρει τους βασικούς και να μην τους επιβαρύνει άλλο εν όψει ντέρμπι. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Άλτμαν και Μολέντο, καθώς και οι τραυματίες Τσάβες, Τζανδάρης και Λουτσιάνο, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Σιλά.

Όλα δείχνουν πως θα δούμε ένα σχήμα με τον Διούδη στο τέρμα, τους Αυλωνίτη και Ευαγγέλου στόπερ, τον Γιόχανσον στο δεξί και τον Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Ρέις και Δώνη στο κέντρο, τους Καμπέσας και Χατζηγιοβάνη εξτρέμ και τον Μουνιέ πίσω από τον Πίσπα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι παίκτες θα επιλεγούν από τον Εβρίτη προπονητή να μην ταξιδέψουν αν στη θεσσαλική πόλη.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα, θα διανυκτερεύσει στη λίμνη Πλαστήρα και θα επιστρέψει στη βάση της αμέσως μετά τον αυριανό αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x