Euro 2016

Με «ανατροπή» η Τσεχία (video)

Χάρη σε «ανατροπή» στο δεύτερο ημίχρονο, η Τσεχία επικράτησε 2-1 της Ρωσίας σε φιλικό προετοιμασίας, το οποίο διεξήχθη στο ουδέτερο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. ενόψει του EURO 2016.

Η Τσεχία νίκησε 2-1 τη Ρωσία στις καθυστερήσεις με γκολ του Νέτσιντ, στο μεταξύ τους φιλικό ματς προετοιμασίας που διεξήχθη στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας και αποτέλεσε τεστ προετοιμασίας για αμφότερες, ενόψει της συμμετοχής τους στο επερχόμενο EURO, με τους Λεονίντ Σλούτσκι και Ρόμπερτ Βρμπα να διαπιστώνουν τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των παικτών τους.

Οι Ρώσοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 6', όταν ο Κοκόριν βρήκε χώρο, έκανε το σουτ και ο Τσεχ το λάθος για το 1-0.

Ο Σλούτσκι έκανε αλλαγές στην επανάληψη και, έτσι, οι Τσέχοι ανέβασαν την απόδοσή τους. Έτσι, στο 49' ο Ροσίτσκι ισοφάρισε και πέτυχε το πρώτο το γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ύστερα από δύο χρόνια, με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Στο 89', ο Τσεχ έκανε ξανά λάθος στο μακρινό σουτ του Ντενίσοφ και σώθηκε από το δοκάρι, ενώ στο 90’ από ασίστ του Κρέιτσι, ο πρώην φόρ του ΠΑΟΚ έκανε με ωραίο πλασέ το τελικό 1-2.


ΡΩΣΙΑ: Λοντίγκιν (46’ Γκιγιέρμε), Β. Μπερεζούτσκι (64’ Νοϊστάντερ), Ιγκνάσεβιτς, Σμόλνικοφ, Ιβάνοφ (64΄ Γκολόβιν), Ντενίσοφ, Τορμπίνσκι (64’ Κομπάροφ), Σατόφ, Σμολόφ, Κοκόριν (64’ Σαμέντοφ), Ντζούμπα (46’ Μαμάεφ)

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Χούμπνικ (46’ Σίβοκ), Κάντλετς, Λιμπέρσκι (64’ Καντέραμπεκ), Γκεμπρε Σελασιέ, Ροσίτσκι (85’ Κόλαρ), Ντόκαλ (41’ Σκάλακ), Παβέλκα (46’ Πλασίλ), Κρέιτσι, Ντάριντα, Λάφατα (46’ Νέτσιντ)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x