Κύπελλο Ελλάδας

Με Ανσαριφάρντ και Παρέδες ο Ολυμπιακός - Πάλι έξω ο Τσόρι

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβανς με τον Άρη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας συμπεριέλαβε ο Πάουλο Μπέντο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Πάουλο Μπέντο υπολογίζει τον Ιρανό επιθετικό για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Εκτός από τον 26χρονο επιθετικό, στην αποστολή επιστρέφουν οι Μαρτίνς και Φιγκέιρας που είχαν προβλήματα τραυματισμών, ο Ρομαό που ήταν στο Κόπα Άφρικα, ενώ είναι για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Παρέδες.

Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένουν ο ανέτοιμος Μποτία, ο Ντα Κόστα που προέρχεται από τη συμμετοχή στο Κόπα Άφρικα, ο Ντε Λα Μπέγια για να ξεκουραστεί, ο Καπίνο γιατί θα παίξει βασικός ο Λεάλι, ο Τσόρι που δεν υπολογίζεται από τον Μπέντο, ο Καμπιάσο που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο Ιντέγε για να γίνει ροτέισον στους σέντερ φορ με τους Καρντόσο και Ανσαριφάρντ.

Λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσε την αποστολή ο Ολυμπιακός και αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Φορτούνη, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτη, Νικολάου, Ρέτσο, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x