Stoiximan Super League

Με απουσίες την Κυριακή ο Ολυμπιακός

Τις πολλές απουσίες που έχουν προκύψει εσχάτως καλείται να διαχειριστεί ο Πάουλο Μπέντο ενόψει του τελευταίου ματς του Ολυμπιακού για το 2016 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 στη Σπάρτη, ολοκληρώνοντας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλο τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, το οποίο είναι το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού το 2016, καθώς από Δευτέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν άδεια από τον Μπέντο για οκτώ ημέρες.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με νίκη, γνωρίζοντας πάντως ότι θ' αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πάουλο Μπέντο θα σχεδιάσει τα πλάνα του αντιμετωπίζοντας προβλήματα απουσιών. Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τιμωρημένος (έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες) και δεν πρόκειται να παίξει, καθώς θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Κυριακής.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία και του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τα Γιάννενα (σφίξιμο στον προσαγωγό) και είχε και χθες ενοχλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπέντο δεν πρόκειται να πάρει το ρίσκο χρησιμοποίησης του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος και στην κορυφή της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος θα παίξει ο Όσκαρ Καρντόσο.

Δύσκολα και ο Ελιονούσι

Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται πάντως και η συμμετοχή του Ταρίκ Ελιονούσι, καθώς και ο Νορβηγός επέστρεψε από τα Γιάννενα με πρόβλημα τραυματισμού. Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών έχει ενοχλήσεις και γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν προπονήθηκε τις δύο προηγούμενες μέρες.

Το αν θα μπορέσει να παίξει στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό θα φανεί στην προπόνηση της Παρασκευής στου Ρέντη. Τουλάχιστον υπάρχει και μια καλή είδηση για τον προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς ο Ντιόγκο Φιγκέιρας θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους Πειραιώτες στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x