Κύπελλο Ελλάδας

Με αρκετά νέα πρόσωπα για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες θα δώσει ο Γιώργος Δώνης σε αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, στο σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μόλις τέσσερις από τους βασικούς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης για το σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες του, ενώ παράλληλα κάποιοι άλλοι θα πάρουν «ανάσες» από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Ζαγαρίτη, Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Νούνες ή ο Αλεξανδρόπουλος με τον Κουρμπέλη και ο Μπεκ με τον Κολοβό στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Περέα και Καμπετσης.

Εκτός έμειναν οι Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Δώνης και Μακέντα, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζαχίντ και Ινσούα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x