Ιταλία

Με αστέρα του ΝΒΑ συνέκρινε τον Πολ Πογκμπά ο Τζόρτζο Κιελίνι

Ο Τζόρτζο Κιελίνι μετά την ήττα της Γιουβέντους από τη Φιορεντίνα μίλησε στα ιταλικά Μέσα και αποθέωσε τον.. Πολ Πογκμπά, συγκρίνοντάς τον με αστέρα του ΝΒΑ!

Στα «ουράνια» ανέβασε τον Πολ Πογκμπά ο Τζόρτζο Κιελίνι, αποθεώνοντας τον πρώην συμπαίκτη του σε δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας ήττα της Γιουβέντους από τη Φιορεντίνα.

Ο Κιελίνι μίλησε στα μικρόφωνα του «Premium Sport» λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Γάλλο μέσο: «Την περσινή σεζόν είχαμε στην ενδεκάδα έναν παίκτη που είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς του ποδοσφαίρου, τον Πογκμπά. Ακόμα και σε ημέρες που δεν βλεπόταν ήταν εντυπωσιακός», εντοπίζοντας στην αποχώρηση του 24χρονου από την «Μεγάλη Κυρία» το διαφορετικό, χειρότερο πρόσωπο, των «μπιανκονέρι» στο Campionato τη φετινή σεζόν.

Στη συνέχεια ο Ιταλός αμυντικός δήλωσε πως η ομάδα του δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στην δύναμη και στη «σκληρότητα» που οφείλουν να βγάλουν στο χορτάρι σε τέτοιου είδους ματς δίχως να είναι η πρώτη φορά τονίζοντας πως: «Μου φαίνεται υπερβολικό. Σφάλαμε στην προσέγγιση τεσσάρων παιχνιδιών και το πληρώσαμε ακριβά και στα τέσσερα. Οφείλουμε να βελτιωθούμε διότι παίξαμε τέσσερα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν καταφέραμε να μαζέψουμε ούτε ένα βαθμό! Με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους ειδικά τα ματς σε Μιλάνο και Φλωρεντία δεν ήταν για να φύγει η Γιουβέντους από το γήπεδο με μηδέν πόντους. Πρέπει να βρούμε ξανά το περσινό πνεύμα της αυτοθυσίας αν θέλουμε να πάμε καλύτερα».

Όσο για το αν το πρόβλημα είναι στο μυαλό ή ζήτημα φυσικής κατάστασης ανέφερε: «Κάθε ομάδα πιστεύω πως βρίσκει την ισορροπία της σίγα σιγά και εμείς ακόμα δεν την έχουμε βρει. Αλλάξαμε ποδοσφαιριστές, είμαστε ένα σύνολο διαφορετικό που χρειάζεται να δουλέψει όπως κάνουν όλες οι άλλες που κερδίζουν ή χάνουν. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια διότι είμαστε η Γιουβέντους».

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x