Αγγλία

Με αύρα Μαυροπάνου, «βλέπει» τελικό η Άρσεναλ!

Μπορεί να μην αγωνίστηκε, τελικά, αλλά έφερε… γούρι στην Άρσεναλ ο Μαυροπάνος! Με τον 20χρονο να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο, οι «κανονιέρηδες» πήραν 0-0 από την Τσέλσι και «βλέπουν» τελικό!

Ούτε τώρα!

Για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ δεν ανέδειξε νικητή, το τελικό 0-0 του «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο, δίνει, ενόψει της ρεβάνς, ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ!

«Γουρλής», δηλαδή, ο Ντίνος Μαυροπάνος, που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο των «κανονιέρηδων» και παρότι δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, θα θυμάται

Η Τσέλσι, πάντως, ήταν ανώτερη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία της, δε, στο 88', ο Φάμπρεγας είδε την προσπάθειά του να χτυπά στο δοκάρι!

Από την άλλη, με αρκετές αλλαγές και τον Αλέξις Σάντσες να κάθεται στον πάγκο, η Άρσεναλ άντεξε και θα διεκδικήσει στην έδρα της, πλέον, στις 24/1, το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόουσες, Καντέ, Φάμπρεγας, Ντρίνκγουότερ (68' Γουίλιαν), Αλόνσο, Αζάρ (84' Μπακαγιόκο), Μοράτα (87' Μπατσουαγί)

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μάιτλαντ- Νάιλς, Γουίλσιρ (57' Ελνένι), Τζάκα, Ιγουόμπι, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ (65' Σάντσες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x