Stoiximan Super League

Με αυτούς κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ

Χωρίς τους τραυματίες Μπέρτο και Γκοΐκοβιτς και τους τιμωρημένους Φατιόν-Μιλοσάβλιεβιτς η αποστολή της ΑΕΛ για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, όπου επιστρέφει ο Σετσέροβιτς.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή (21/04) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς των «βυσσινί» κόντρα στην «Ένωση» τους τιμωρημένους Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά και τους δύο τραυματίες από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, Μπέρτο και Γκοΐκοβιτς.

Αντιθέτως, ο Ιταλός τεχνικός υπολογίζει και πάλι στα πλάνα του τον Σετσέροβιτς που επέστρεψε μετά την τιμωρία του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΛ η οποία ταξίδεψε για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η 18μελής αποστολή της θεσσαλικής ομάδας αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Ταλέσκι, Ζίζιτς, Γκόλια, Μόρα, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκα, Γιακιμόφσκι, Ακόστα, Μπάλλα, Νούνιτς, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιο, Μπάμη, Σεσέροβιτς και Γρομητσάρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x