Europa League

Με αυτούς κόντρα στην Μπέρνλι ο Ολυμπιακός - Μέσα οι τρεις νέοι

Έτοιμος για την πρώτη «μάχη» με Μπέρνλι, αλλά και με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός. Από 21 παίκτες αποτελείται η αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Και τώρα Μπέρνλι!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση (23/08, 21:00) κόντρα στους «Claters» για τα play off του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή και ανάμεσά τους είναι και οι τρεις «νεοσύλλεκτοι».

Δηλαδή, οι Μπίμπαρς Νάτχο, Γκιγέρμε και Χασάν Κούκα, με τους δύο τελευταίους να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, καθώς ο Ισραηλινός μέσος ήταν χωρίς ομάδα τους τελευταίους μήνες, αφού είχε μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός σε σχέση με τη λίστα που δηλώθηκε για τις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη είναι οι Χατζισαφί-Μάνος. Ούτως ή άλλως δεν ήταν στην αποστολή για τους αγώνες με τους Ελβετούς ο δεύτερος.

H αποστολή: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ, Χασάν.

Η αποστολή
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x