Stoiximan Super League

Με αυτούς κόντρα στον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός

Σχεδόν… κομπλέ θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Πανιώνιο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός ο Ζέκα.

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ματς της Πέμπτης κόντρα (06/04, 17:15) στον Πανιώνιο που οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν για να δώσουν συνέχεια στα αποτελέσματα και να φθάσουν στη βαθμολογία τους «κυανέρυθρους».

Μοναδικός απόντας από το κανονικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ήταν ο νεαρός Μίγγος που ακολούθησε ατομικό. Υπενθυμίζεται ότι ο Ζέκα που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών και τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Λουντ.

Αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού από το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν σοβαρό και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι κανονικά στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι 22 παίκτες είναι οι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Λουντ, Ρέις, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μολίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x