Europa League

Με αυτούς πάει Σουηδία ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν ελλάδι προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την ΑΪΚ και πετάει αύριο για Σουηδία. Ποιοι μπήκαν στην αποστολή του Στραματσόνι. Μέσα, αλλά «παίζεται» του Χουλτ.

Δυο μέρες έμειναν για το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Σουηδία, όπου θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 της Λεωφόρου και να πετάξει εκτός συνέχειας την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Οι πράσινοι –που πετάνε αύριο για την σκανδιναβική χώρα- ολοκλήρωσαν την εν ελλάδι προετοιμασία τους, δίχως ουσιαστικά να υπάρχουν εκπλήξεις και απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής, μετά και το πρόβλημα που «έσκασε» χθες. Αντιθέτως κανονικά «μέσα» είναι ο Χουλτ, ο οποίος όμως σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η παρουσία του την Πέμπτη τίθεται εν αμφιβόλω. Γι’ αυτό άλλωστε και συμπεριλήφθη στους «εκλεκτούς» του Στραματσόνι ο Νάνο (που δεν ήταν στην αποστολή του πρώτου αγώνα), ούτως ώστε ο Ιταλός κόουτς να είναι «σίγουρος» για παν ενδεχόμενο. Σταθερά έξω ο Αμπέντ, που δεν υπολογίζεται.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης συμμετέχουν οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x