Κύπελλο Ελλάδας

Με αυτούς πάει Σπάρτη ο Ολυμπιακός – Μέσα ο Μάριν!

Ο Μάρκο Μάριν επανέρχεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Σπάρτη, την ώρα που ο Πάουλο Μπέντο άφησε αρκετούς «βασικούς» είτε λόγω μικροτραυματισμών, είτε για να τους δώσει ανάσες.

Μίνι «μπρέικ» από τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, φιλοξενείται αύριο από την Σπάρτη, στο φινάλε του πρώτου γύρου του θεσμού.

Ο Πάουλο Μπέντο επανέφερε στην ερυθρόλευκη αποστολή τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από το ματς με τα Χανιά, ξανά για το Κύπελλο. Από την άλλη, εκτός έχουν μείνει αρκετοί «βασικοί», είτε για να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας, είτε γιατί αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα οποία προκλήθηκαν από τον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, την περασμένη Δευτέρα.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης. Στη δεύτερη ανήκουν οι Ιντέγε (σφίξιμο στον προσαγωγό), Ελιουνούσι (ελαφριά τενοντίτιδα στον αχίλλειο), Φιγκέιρας (ελαφριά κάκωση στο γόνατο) και Ρομαό (διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική), η κατάσταση των οποίων, όμως, δεν εμπνέει ανησυχία και καλώς εχόντων των πραγμάτων υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Στο στάδιο αποθεραπείας βρίσκονται οι Ομάρ και Ζντιέλαρ, οι οποίοι εξίσου δεν θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x