Champions League

Με αυτούς πάει στο Τορίνο ο Ολυμπιακός - Εκτός ο Καπίνο

Κομπλέ πλην... Καπίνο στο Τορίνο ο Ολυμπιακός. Την αποστολή για το ματς με τη Γιουβέντους γνωστοποίησε ο Τάκης Λεμονής και σε αυτήν είναι εντός ο Αλμπέρτο Μποτία. Δείτε αναλυτικά τα ονόματα.

Την πρώτη του αποστολή -στην τέταρτη του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού- ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Μπέσνικ Χάσι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, επέλεξε να πάρει 21παίκτες μαζί του (όλους τους διαθέσιμους δηλαδή) για την εκτός έδρας αναμέτρηση (27/09, 21:45) με τη Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Απουσιάζει το όνομα του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας πριν καν αναλάβει ο Τάκης Λεμονής, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί επισήμως. Έτσι, οι Πειραιώτες πάνε με το δίδυμο Προτό-Χουτεσιώτη για τη θέση του τερματοφύλακα με τον πρώτο να έχει σαφές προβάδισμα για να αγωνιστεί κόντρα στη «Γηραιά Κυρία».

Σε ό,τι αφορά το αν ο Καπίνο θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο είναι κάτι που δεν μπορεί ν' απαντήσει κάποιος αυτή τη στιγμή και όλα είναι ανοιχτά. Ο 23χρονος πορτιέρε πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, αλλά δεν έκανε προπόνηση και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις για τον νεαρό τερματοφύλακα.

Αντιθέτως, εντός είναι ο Αλμπέρτο Μποτία που δεν έχει κάνει επίσημη εμφάνιση φέτος, αλλά πλέον θεωρείται έτοιμος. Δεν είναι σε θέση να προσφέρουν οι Ανδρούτσος, Βούκοβιτς. Υπενθυμίζεται ότι δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα οι Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μίλιτς και Μάρτινς

Αναλυτικά: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x