Αγγλία

Με... βουτιά στην εξέδρα πανηγύρισε ο Φορεστιέρι (video)

Υπάρχουν διάφοροι πανηγυρισμοί για να εκφράσει ένας παίκτης τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε. Ο Φορεστιέρι αποφάσισε να μπει μέσα στην καρδιά των οπαδών.

Πόσο συχνά, άραγε, πηγαίνει ένας ποδοσφαιριστής μέσα στην ίδια την κερκίδα για να κάνει... χαμό με τον κόσμο; Όμως ο Φοριεστερί είναι ένας απο αυτούς!

Ο Φερνάντο Φορεστιέρι, μετά από το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος για την Τσάμπιονσιπ με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ κάνοντας στο 52’ το 2-0 υπέρ της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, το έζησε με την ψυχή του.

Ο Ιταλοαργεντίνος επιθετικός κατευθύνθηκε προς το πέταλο όπου βρίσκονταν οι φίλοι της Γουένσντεϊ και βγάζοντας μπόλικο πάθος πανηγύρισε με την ψυχή του μαζί με το κοινό που ακολούθησε τις «κουκουβάγιες» στον αγώνα στο «Σίτι Γκράουντ».




Φυσικά, ο 27χρονος επιθετικός δεν αρκέστηκε απλώς να βρεθεί κοντά με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, αλλά όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, έκανε... βουτιά μέσα στον κόσμο, όπου για λίγα δευτερόλεπτα μάλιστα, χάθηκε μέσα στο πλήθος και τις αγκαλιές των ανθρώπων που χαίρονταν εξίσου με τον ίδιο την επίτευξη του τέρματός του.

Για την ιστορία, το σύνολο του γνωστού μας από τη σύντομη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλιάλ, επικράτησε της ομάδας του Απόστολου Βέλλιου (ήταν εκτός αποστολής) με 2-1 και παρέμεινε στην 6η θέση της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.



Επιμέλεια : Νατάσα Καποπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x