Ισπανία

Με δελτίο τύπου διαψεύδει ο Μέσι τη συνέντευξη στο «Coach» (pics)

H «Leo Messi Management» (LMM), εταιρεία που διαχειρίζεται τα συμφέροντα του Μέσι, διαψεύδει με δελτίο τύπου, τη συνέντευξη του Αργεντινού στο αγγλικό περιοδικό «Coach».

Ψεύτικη είναι η συνέντευξη του Λίονελ Μέσι στο αγγλικό περιοδικό «Coach» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η «Leo Messi Management», εταιρεία που διαχειρίζεται τα συμφέροντα του σταρ της Μπαρτσελόνα.

Το δελτίο αναφέρει πως «η υποτιθέμενη συνέντευξη του Λίο Μέσι στο περιοδικό Coach είναι εξ’ ολοκλήρου ψεύτικη».

Επιπλέον η «LMM» προειδοποιεί πως «έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά απέναντι σε αυτό και σε όσα μέσα διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες για το Λίο Μέσι».

Να θυμίσουμε ότι στη συγκρεκριμένη συνέντευξη ο Μέσι φέρεται να μιλά για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα λέγοντας πως «αυτό το κλαμπ μου τα έχει δώσει όλα και θα μείνω εκεί για όσο με θέλουν».

Σύμφωνα με το αγγλικό περιοδικό «Coach», η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από τον δημοσιογράφο Diego Jokas, ο οποίος με τη σειρά του διέψευσε το γεγονός αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν δουλεύω, ούτε δούλεψα για το περιοδικο Coach και ποτέ δεν συμμετείχα στη συνέντευξη με τον Λίονελ Μέσι που μου αποδίδουν».


Δείτε εδώ το δελτίο τύπου της «LMM»:

inner

Δείτε εδώ την ανάρτηση του δημοσιογράφου:





Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x