Stoiximan Super League

Χωρίς Κιβρακίδη, με Μπρίτο και έξι από τις Ακαδημίες ο Ατρόμητος με Παναθηναϊκό

Χωρίς και τον Κιβρακίδη (εκτός από τον Λε Ταλέκ) θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεαρός Τσατσόπουλος.

Δύο βασικά του «εργαλεία» θα στερηθεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην αναμέτρηση (23/04, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 29η αγωνιστική της Super League. Ο Αντονί Λε Ταλέκ δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή, όπως αναμενόταν, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει δηλώσει να εκτίσει στο ματς τους «πράσινους», αλλά και ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Ο μπακ των «μπλε» έχασε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Γάλλος φορ και ο 24χρονος μπακ θα προπονηθούν την Κυριακή μαζί με τους Παπαδόπουλο, Γκουγκούδη, Παντελιάδη, Λαζαρίδη υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπογατσιώτη. Ο Τσατσόπουλος που προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομών κι έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή.

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Ντάουντα, Λημνιός, Κυριακίδης, Κοντοές, Κατράνης, Πλατέλλας, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Νάτσος, Μπάγκα, Μανιάτης, Τόνσο, Ούμπιντες, Βασιλείου, Ντιγκινί, Μπρίτο, Τσατσόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x