Super League 2

Με δύο απουσίες ο «Γηραιός»

Χωρίς τον Κοσμά Τσιλιανίδη, που κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την επιστροφή του στη Super League ο Ηρακλής την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Να τελειώνει με την άνοδο στη Super League επιθυμούν οι άνθρωποι του Ηρακλή. Ο «Γηραιός» βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στη μεγάλη κατηγορία, καθώς με 19 βαθμούς έχει αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα από τον τρίτο της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης, που έχει μόλις 9 βαθμούς.

Έτσι, σε περίπτωση νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή στο Καυταντζόγλειο και βαθμολογικής απώλειας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Ριζούπολη με τη Λάρισα, ο Ηρακλής θα πανηγυρίσει την επιστροφή του στα… μεγάλα σαλόνια.

Ο Μπαρτολίνι προπονήθηκε την Πέμπτη κανονικά, παρά το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ ο Περόνε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Απών από το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος θα ενταχθεί στην Εθνική Ελπίδων για να την ενισχύσει, ενόψει του φιλικού τουρνουά «Βαλερί Λομπανόφσκι» την επόμενη εβδομάδα, όπου η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει πρώτα τη Σλοβενία την Τρίτη (3/6) και μετά την Μολδαβία ή την Ουκρανία την Τετάρτη (4/6).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x