Stoiximan Super League

Με Εμποκού και Κουλιμπαλί στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός!

Κατευθείαν στα… βαθιά Εμποκού και Κουλιμπαλί, οι οποίοι αμέσως μετά την επιστροφή τους από το Κόπα Άφρικα μπήκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς στα Γιάννενα. Δεν πρόλαβε ο Κουρμπέλης.

Με δύο «φρέσκα» πρόσωπα θα ταξιδέψει στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός για την σαββατιάτικη αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ. Στην προπόνηση της Πέμπτης όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Κισσαμικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και στην κυκλοφορία της μπάλας σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους Εμποκού και Κουλιμπαλί οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Άφρικα και είναι ετοιμοπόλεμοι. Αντίθετα, στην 20άδα δεν θα βρίσκεται ο Κουρμπέλης, που έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Λέτο.

Αναλυτικά: Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπάλι, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x