Super League 2

Με… ενισχύσεις η ΑΕΚ

Με τους Ντούνη, Ρόβα, Πεταυράκη, που τέθηκαν στην διάθεση του Δέλλα έπειτα από απόφαση της διοίκησης, θα πάει η ΑΕΚ στην Κόρινθο για το ματς με την Παναχαϊκή. Εκτός ο Πλατέλλας, ανάσες σε τρεις.

Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα την Παρασκευή. Ο Τραϊανός Δέλλας είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς στην Κόρινθο απέναντι στην Παναχαϊκή.

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Πλατέλλας, Γιόχανσον, Βούρας και Τζανετόπουλος. Ο πρώτος καθώς τις προηγούμενες μέρες είχε ακολουθήσει ατομικό λόγω τενοντίτιδας στο δεξιό ώμο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις προκειμένου να πάρουν ευκαιρίες και παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα, μετά από τρία παιχνίδια εκτός, επιστρέφουν οι Ντούνης, Ρόβας και Πεταυράκης. Ο τεχνικός της «Ένωσης» ενημερώθηκε την Πέμπτη από την διοίκηση πως μπορεί πλέον να τους υπολογίζει (είχαν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα) και τους συμπεριέλαβε κανονικά.

Τέλος, από την 19άδα απουσιάζει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά:
Ανέστης, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σοϊλέδης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κορδέρο, Φαγέ, Ρόβας, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Γροντής, Ζόριτς, Ντακόλ, Μ. Ντούνης, Αραβίδης, Κρισάντους.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 12. Αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κόρινθο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x