Stoiximan Super League

Για το «δύο στα δύο» ο Ολυμπιακός

Το… καθήκον του καλείται να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Λαμία στο Περιστέρι, ύστερα από την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League. Οι σκέψεις του Μπέσνικ Χάσι για την ενδεκάδα.

Τον πρώτο από τους τρεις μεγάλους στόχους της φετινής σεζόν πέτυχε ο Ολυμπιακός, με την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.

Ο πρώτος στόχος, όπως είπε και ο Μπέσνικ Χάσι στους ποδοσφαιριστές του, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για αυτό τον λόγο αποτελεί καθήκον η νίκη απέναντι στη Λαμία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο 45χρονος προπονητής έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ ότι δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο, αν και έχει πλέον πληθώρα επιλογών και μπορεί να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Ριέκα στην Κροατία.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το «δύο στα δύο» πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις του Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσο και Μίλιτς.

Στον άξονα θα παίξουν οι Ζντιέλαρ και Ανδρούτσος, με τον Πάρντο και τον Σεμπά στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα και Σιώπης. Εκτός έμειναν οι Βούκοβιτς, Μποτία, Εμενίκε και Ταχτσίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x