Stoiximan Super League

Με φόρα στη «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός

Τη νίκη που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει της πιο δύσκολης εβδομάδας τη φετινή σεζόν ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία, στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρόκειται για το πρώτο από τρία παιχνίδια που έχει μπροστά του το «τριφύλλι», προτού αποχαιρετήσει το 2019 και ακολουθήσει η διακοπή για το πρωτάθλημα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Άλλωστε, οι πρώτες αγωνιστικές του β’ γύρου θα κρίνουν εν πολλοίς τις βλέψεις των «πρασίνων» τη φετινή σεζόν, αφού με το «τρίποντο» θα μπουν σε τροχιά πλέι οφ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Ινσούα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμή θα βρίσκονται ο Κουρμπέλης και Νούνες, με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπούζουκη στα πλάγια. Ο Ζαχίντ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Περέα, Καμπετσής και Σέχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x