Stoiximan Super League

Με φουλ επίθεση στη Ριζούπολη για νίκη… ασφαλείας ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης επιλέγει άκρως επιθετικό σχήμα για τον αποψινό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την πρώτη του νίκη από τις 16 Φλεβάρη θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός, που απόψε (19:00, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης για την 26η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» πέρα από τους λόγους γοήτρου χρειάζονται τη νίκη για παν ενδεχόμενο, εν όψει και της εκδίκασης της έφεσης του Ολυμπιακού για την τύχη του ντέρμπι αιωνίων που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αλλά έχει οριστεί να συνεχιστεί από το 70ο λεπτό.

Ο Γιώργος Δώνης έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Γιόχανσον, ενώ τραυματίες είναι οι Κάτσε. Μπουζούκης και Μαυρομμάτης, με τους Τζανδάρη και Βέργο να μένουν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα επιλέγοντας ένα άκρως επιθετικό σχήμα. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κολοβέτσιο και Οικονόμου στόπερ και τον Ινσούα με τον Κουλιμπαλί στα άκρα της άμυνας. Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Χατζηγιοβάνη στο ένα άκρο και στο απέναντι τον Άλτμαν να έχει ελαφρύ προβάδισμα σε σχέση με τον Χατζηθεοδωρίδη, ενώ ο Καμπετσής θα κινείται κοντά στον Μακέντα.

Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Κότσαρης, Αποστολάκης, Στάικος, Μουνιέ, Εμμανουηλίδης και Αρμενάκας, με τον τελευταίο να έχει καλές πιθανότητες για να κάνει ντεμπούτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x