Stoiximan Super League

Με Ιντέγε αλλά χωρίς Πάρντο στην Τούμπα!

Ο Ιντέγε –τελικά- είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά όχι και ο Πάρντο ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις σήμερα.

Άλλος είχε τον... κίνδυνο να μην ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ άλλος -τελικά- απουσιάζει.

Ο Ιντέγε ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε από το παιχνίδι με την Άρσεναλ και έτσι ο Μάρκο Σίλβα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρολεύκων για το παιχνίδι της Κυριακής. Ωστόσο σημερινή προπόνηση ο Πάρντο ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Βάσει των πληροφοριών δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του, αλλά ο κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στην Αθήνα και να μην επιβαρυνθεί. Έτσι ο Κολομβιανός άσος δεν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από την... τηλεόραση θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και ο Ντα Κόστα. Σήμερα γυμνάστηκε κανονικά αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας...

Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x