Europa League

Με Καμπιάσο-Μάριν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπεσίκτας

Ο Βασίλης Βούζας επανέφερε με το «καλημέρα» τους Καμπιάσο-Μάριν που ήταν εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο, συμπεριλαμβάνοντάς τους στην αποστολή του Ολυμπιακού για Μπεσίκτας. Μέσα και ο Ντα Κόστα

Ο Βασίλης Βούζας συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για την πρώτη αναμέτρηση (09/03, 22:05) με την Μπεσίκτας για τους «16» του Europa League τον Αργεντινό άσο και τον Γερμανό, που ήταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο, που αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» από την περασμένη Δευτέρα.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό οι δυο τους να βρεθούν στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος. Η τελευταία συμμετοχή του Μάριν ήταν στις 5 Φεβρουαρίου, όταν και είχε μπει ως αλλαγή στο εντός έδρας ματς (3-0) με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα, ενώ ο Καμπιάσο ήταν βασικός στο παιχνίδι (1-1) με τον Άρη για το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου, αλλά γενικότερα εδώ και καιρό αμφότεροι δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου.

Έτοιμος κρίθηκε και ο Μάνουελ Ντα Κόστα που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αντιθέτως, εκτός είναι οι τραυματίες, Στέφανος Καπίνο, Μπρούνο Βιάνα και Σεμπά, ενώ ο Τσόρι δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x