Europa League

Με Κλωναρίδη, χωρίς Εσιέν

Ο νεαρός επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με την Γκαμπάλα. Εκτός ο Εσιέν, όπως και οι Τελάντερ, Βέμερ, Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος.

Πανέτοιμος για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Γκαμπάλα και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός, που ολοκλήρωσε με προπόνηση στο Κορωπί την προετοιμασία του για το ματς με τους Αζέρους, στη ρεβάνς του 0-0.

Ο Γιάννης Αναστασίου παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, με τον Κλωναρίδη να επιστρέφει. Αντιθέτος, εκτός όπως αναμενόταν είναι ο Εσιέν, ο οποίος θα αγωνιστεί με το «τριφύλλι» λογικά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και οι Βέμερ, Τελάντερ, Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος.

Στη διάθεση του Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Κλωναρίδης και Καλτσάς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας, μετά ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας και τέλος ασκήσεις κατοχής μπάλας. Ο Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Βέμερ και Λουντ απουσίασαν με άδεια.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x