Stoiximan Super League

Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Δεκτή έγινε η έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διεξάγεται πια με την υποστήριξη των οπαδών του.

Θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η έφεση που είχαν καταθέσει οι πράσινοι έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα να «πέσει» η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και να μένει μόνο το πρόστιμο από την αρχική τιμωρία.

Θυμίζουμε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική, και με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος και τη διαφοροποίηση του προγράμματος έπρεπε να την εκτίσει στο ματς της Κυριακής.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων οι πράσινοι θα καταβάλουν μόνο το ποσό των 19.500 ευρώ ως πρόστιμο.

Αναφέρει η απόφαση:

Με την υπ΄ αριθμόν 90/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. κατά της υπ’ αριθμόν 161/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. Δέχεται ότι η εκκαλούσα τέλεσε πράξεις που αφορούν παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 1, 15 παρ. 2 περ. δ και ε, 7 στοιχ. γ και 15 παρ.3 περ. Β στοιχ. β εδ. α του Π.Κ.. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή 19.500 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x