Champions League

Με κόσμο το Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι

Η διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου «έδωσε» τους οπαδούς της που είχαν εμπλοκή σε ρατσιστικό περιστατικό και μετά την έφεση που κατέθεσαν, η UEFA επέλεξε να γίνει με κόσμο το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Με κόσμο θα διεξαχθεί τελική το Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι, αφού η UEFA έκανε δεκτή την έφεση των Ουκρανών για το ρατσιστικό περιστατικό που είχε λάβει χώρα στο «Ολιμπίνσκι», όταν οπαδοί της ομάδας είχαν επιτεθεί σε τέσσερις μαύρους φιλάθλους.

Η UEFA είχε αποφασίσει να τιμωρήσει τον ουκρανικό σύλλογο με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο, η διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου «έδωσε» στην αστυνομία τους οπαδούς που είχαν εμπλοκή στο ρατσιστικό περιστατικό, οι οποίοι εν τέλει και συλλήφθηκαν.

Επίσης, σε συνδυασμό με το ότι ο πρόεδρός της ομάδας, Ίγκορ Σούρκις, είναι εκ των αντιπροέδρων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η UEFA αποφάσισε να ρίξει την ποινή σε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (την οποία έχει εκτίσει κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ) αλλά και το πρόστιμο κατά το ήμισυ, δηλαδή στις 50 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x