Stoiximan Super League

Με Κουρμπέλη κόντρα στον Πανιώνιο

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι στην αποστολή και πιθανότατα στην ενδεκάδα. Ποιες οι σκέψεις του Δώνη για το βασικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο (16:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός της ομάδας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή, πιθανότατα και στην ενδεκάδα του αγώνα για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» φαίνεται να αμφιταλαντεύεται μεταξύ του 4-4-2 ή του 4-3-3, ενώ δέκα παίκτες δείχνουν να έχουν καπαρωμένη θέση στο βασικό σχήμα: ο Διούδης στο τέρμα, οι Ινσούα και Κουλιμπαλί στα άκρα της άμυνας, οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης στόπερ, Κουρμπέλης και Δώνης στον άξονα, με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη μεσοεπιθετικούς και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Για την τελευταία θέση επικρατέστερος είναι ο Καμπετσής, όμως αν προτιμηθεί το 4-3-3 πιθανότατα θα προστεθεί ως τρίτος στο κέντρο ο Τζανδάρης.

Εκτός αποστολής ίσως μείνουν Κάτσε και Μουνιέ, που πάντως θα είναι σίγουρα έτοιμοι για το παιχνίδι της 29ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x