Stoiximan Super League

Με Λέτο, αλλά χωρίς πέντε ο Παναθηναϊκός

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός το προηγούμενο διάστημα έκανε μόνο ατομικό, ωστόσο από σήμερα έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, αυξάνοντας τις επιλογές του Ιταλού εν όψει ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Εκτός όμως για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ήταν πέντε παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Ευαγγέλου υπέστη διάστρεμμα στο δίτερμα και αποχώρησε τραυματίας, ο Ζέκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και αποχώρησε προληπτικά, ενώ Λεντέσμα και Γουακάσο απουσίασαν με άδεια και ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Αργεντινός άσος, σε αντίθεση με τους Ζέκα, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Λεντέσμα και Γουακάσο.

Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Ευαγγέλου υπέστη διάστρεμμα στο δίτερμα και αποχώρησε τραυματίας, ο Ζέκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και αποχώρησε προληπτικά, ενώ Λεντέσμα και Γουακάσο απουσίασαν με άδεια και ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x