Stoiximan Super League

Με Μάνταλο και Ντίντακ στα Πηγάδια η ΑΕΚ!

Με δύο... μεταγραφές στα Πηγάδια η ΑΕΚ. Ο Δέλλας πήρε στην αποστολή για την Ξάνθη για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Πέτρο Μάνταλο αλλά και τον Ντίντακ Βίλα, που εξασφάλισε το δελτίο του.

Με δύο νέα πρόσωπα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στα Πηγάδια για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Ξάνθη. Ο Τραϊανός Δέλλας στην αποστολή, που ανακοίνωσε την Πέμπτη μετά το τέλος της προπόνησης, συμπεριέλαβε και τον Πέτρο Μάνταλο αλλά και τον Ντίντακ Βίλα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, πριν από πεντέμισι μήνες στον προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (11 Μαρτίου). Όσον αφορά τον Ισπανό μπακ, ως γνωστόν λύθηκε το θέμα με το δελτίο και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής.

Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Κορδέρο και Μπακάκης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν τις τελευταίες μέρες, ενώ μαζί τους προπονήθηκε και ο Άρθο λόγω μιας ενόχλησης στον θώρακα από παλιότερο χτύπημα. Σημειώνεται πως ο Ισπανός στόπερ δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στα Πηγάδια. Ο Ράφικ Τζεμπούρ από την μεριά του, έκανε και πάλι θεραπεία.

Η προετοιμασία για το σαββατιάτικο ματς θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με προπόνηση στις 11 στα Σπάτα και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ξάνθη.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x