Stoiximan Super League

Με Μανιάτη ο Ατρόμητος

Στις προπονήσεις του Ατρόμητου επέστρεψε ο Γιάννης Μανιάτης μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και τέθηκε στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για την προετοιμασία ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο.

Με μια πολύ σημαντική προσθήκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο (2/4, 15:00) στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο επέστρεψε ο Γιάννης Μανιάτης, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και φυσικά υπολογίζεται κανονικά.

Από τους υπόλοιπους διεθνείς, ο Χρήστος Θεοδωράκης ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ είναι με την εθνική Λευκορωσίας που δίνει απόψε φιλικό παιχνίδι στα Σκόπια ενώ οι Δημήτρης Λημνιός, Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος είναι στην εθνική Νέων που αντιμετωπίζει σε ματς με χαρακτήρα τελικού την Ολλανδία.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Γιώργος Ζησόπουλος που βρίσκεται στην Πιερία για παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα του.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπυργου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x