Stoiximan Super League

Με Μάριν για το +12 ο Ολυμπιακός

Νίκη που θα απομακρύνει και τον έσχατο κίνδυνο, που λέγεται… Ξάνθη, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια. Βασικός ο Μάριν. Υπό το μηδενός θερμοκρασίες συνάντησε η αποστολή.

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό απόψε (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) λόγω αντιπάλου και… συνθηκών.

Οι «ερυθρόλευκοι» για την εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική αναμετρώνται στα Πηγάδια με την Ξάνθη, που είναι δεύτερη στη βαθμολογία, και με νίκη θα αποσπαστούν δώδεκα βαθμούς από τον πλησιέστερο διώκτη τους κάνοντας τεράστιο βήμα για τον τίτλο.

Οι Ακρίτες εντυπωσιάζουν, καθώς δεν έχουν ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 17 Σεπτεμβρίου (!) μετρώντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες έκτοτε. Πέραν της δεδομένης επικινδυνότητας του αντιπάλου, ο Ολυμπιακός καλείται να τα βάλει και με τον… καιρό, καθώς η αποστολή συνάντησε θερμοκρασίες υπό του μηδενός κατά την άφιξή της στην πόλη της Θράκης και απόψε αναμένονται ανάλογες συνθήκες.

Ο Πάουλο Μπέντο θα κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα. Σίγουρα ο Μιλιβόγεβιτς επιστρέφει από την τιμωρία του και θα αποτελέσει με τον Μάρτινς το δίδυμο στα χαφ, ενώ ο Ιντέγε θα αντικαταστήσει τον τραυματία και εκτός αποστολής Καρντόσο. Είναι πολύ πιθανό, ωστόσο, να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές. Ο ανεβασμένος Μάριν σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή προορίζεται για το δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Μανθάτη και παράλληλα δεν είναι απίθανο να δούμε τον Καπίνο και τον Ρέτσο αντί των Λεάλι και Ντε λα Μπέγια.

Την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Τσόρι, Ομάρ και Ελιουνούσι, απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x