Αγγλία

Με Μίλνερ... δεν χάνεις!

Όποτε η εκάστοτε ομάδα του, είχε τη... χαρά να τον δει να σκοράρει, απέφευγε την ήττα! Το ίδιο έγινε και με τη Λίβερπουλ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Όποτε η εκάστοτε ομάδα του, είχε τη... χαρά να τον δει να σκοράρει, απέφευγε την ήττα! Το ίδιο έγινε και με τη Λίβερπουλ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»! Άχαστος ο Άγγλος...

Αν και πλέον έχει συνηθίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αριστερό άκρο της άμυνας των «κόκκινων» κι όχι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μίλνερ μάλλον ήταν ο ιδανικός για ν' αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο «Θέατρο των Ονείρων», σε χέρι που έκανε ο Πολ Πογκμπά στην περιοχή της Γιουνάιτεντ.

Έχοντας κατηγορηθεί για... βαρετό ποδόσφαιρο κι ως ένας από τους πιο αδιάφορους χαρακτήρες, ο Μίλνερ ενδεχομένως να ήταν ο μόνος που θα είχε... φυσιολογικούς παλμούς όντας απέναντι από τον Νταβίντ Ντε Χέα με τη μπάλα στημένη στην άσπρη βούλα.

Με αυτό το γκολ, η Λίβερπουλ προηγήθηκε και απέφυγε την ήττα από τους «κόκκινους διαβόλους», με τον Ζλάταν να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά.

Για 46ο διαφορετικό παιχνίδι σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, που ο Τζέιμς Μίλνερ σκοράρει, η ομάδα του μένει αήττητη, με τον έμπειρο χαφ να μετράει πλέον 37 νίκες και 9 ισοπαλίες στις αναμετρήσεις που έχει βρει δίχτυα!

Μάλιστα, έχει σκοράρει και στα 10 τελευταία πέναλτι που έχει αναλάβει να χτυπήσει.

Με την επίδοση των 46 αγώνων δίχως ήττα, ισοφάρισε την επίδοση ρεκόρ που κατείχε ο Ντάριους Βασέλ, με τις 36 νίκες και 10 ισοπαλίες όποτε τ' όνομά του έμπαινε ανάμεσα σε αυτά των σκόρερ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x