Stoiximan Super League

Με Μπαρμπόσα και… Μπορμπόκη (WEB TV)

Τις σκέψεις του για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αυριανό δυνατό τεστ με την Ανόρθωση έδειξε ο Τραϊανός Δέλλας. Ποιους δοκίμασε, η… έκπληξη με Μπορμπόκη και η «τιμωρία» σε Σιμόες και Ανάκογλου.

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά για την ΑΕΚ στο Ρέμες, με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει το πρωί της Παρασκευής έμφαση στην τακτική και ειδικότερα στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης» με τις ομάδες που χρησιμοποίησε φανέρωσε τις σκέψεις του για το δυνατό τεστ της Κυριακής απέναντι στην Ανόρθωση.

Με τους «βασικούς» (κίτρινη ομάδα) έβαλε τους Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα Αραβίδη και Τζεμπούρ σε διάταξη 4-2-3-1, με τον Πορτογάλο σε ρόλο κεντρικού μεσοεπιθετικού.

Με τους «αναπληρωματικούς» (μπλε ομάδα) έπαιξαν οι Ανέστης, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Σιμόες, Γροντής, Ζόριτς, Φαγέ και Κρισάντους, ενώ λόγω των πολλών απουσιών ο Βασίλης Μπορμπόκης έπαιξε σαν χαφ για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Κορδέρο λόγω βαριάς θλάσης επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή και θα μείνει εκτός για πάνω από ένα μήνα, ενώ Άρθο, Βάργκας και Ανδρεόπουλος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο Μάνταλος δεν είναι ακόμη έτοιμος για να προπονηθεί με πολλές επαφές.

Στο φινάλε του προγράμματος έγινε δουλειά στα τελειώματα, με τους Ανάκογλου και Σιμόες να… τιμωρούνται με κάμψεις επειδή δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x