Stoiximan Super League

Με Μπεργκ στην Τρίπολη

«Παρών» θα δηλώσει στην Τρίπολη ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των πλέι-οφ με τον Αστέρα.

Με ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Γιάννη Αναστασίου, αφού πρώτα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Βέβαια, η συμμετοχή του στην ενδεκάδα είναι από αμφίβολη μέχρι απίθανη.

Ο άσος του «τριφυλλιού» έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες από την ασθένεια, ο οργανισμός του εξουθενώθηκε και από τη στιγμή που έχασε προπονήσεις πολύ δύσκολα θα τον δούμε βασικό.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Χουχούμης και Πέτριτς, αλλά και ο Μέντες. Ο Αναστασίου παίρνει μαζί του τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μαυρία, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη και Μπερίσα

Στα της προπόνησης, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έγινε άσκηση πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x