Euro 2024

Με Ναϊνγκολάν αλλά χωρίς Κομπανί το Βέλγιο κόντρα στην Ελλάδα

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν επιστρέφει στην αποστολή του Βελγίου για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Εκτός ο τραυματίας Βενσάν Κομπανί.

Στην αποστολή του Βελγίου για τον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα το επόμενο Σάββατο (25/3) για τα προκριματικά του Μουντιάλ κλήθηκε ξανά ο Ράτζα Ναϊνγκολάν. Αντίθετα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν πήρε μαζί του τον τραυματία Βενσάν Κομπανί.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα πανίσχυρο ρόστερ διαθέσιμο για το προσεχές ματς, αλλά και για το φιλικό που θα ακολουθήσει με τη Ρωσία στο Σότσι. Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Τσέλσι), Μινιολέ (Λίβερπουλ), Καστέλς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Νιούκαστλ).

Αμυντικοί: Μπογιάτα (Σέλτικ), Σιμάν (Μόντρεαλ Ίμπακτ), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Φόκετ (Γάνδη), Μενιέ (Παρί), Βερτόνχεν (Τότεναμ), Βερμάελεν (Ρόμα).

Μέσοι: Σαντλί (Γουέστ Μπρομ), Ναϊνγκολάν (Ρόμα), Ντε Μπρόινε (Μαν. Σίτι), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Ντεντόκερ (Άντερλεχτ), Φελαϊνί (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τίλεμανς (Άντερλεχτ), Βίτσελ (Ζενίτ).

Επιθετικοί: Μπατσουαγί (Τσέλσι), Λουκάκου (Έβερτον), Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Καράσκο (Ατλέτικο), Μέρτενς (Νάπολι), Αζάρ (Τσέλσι), Μιραλάς (Έβερτον), Οριγκί (Λίβερπουλ).

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x