Κύπελλο Ελλάδας

Με νέους στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Στην Αθήνα θα μείνουν αρκετοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και αρκετοί παίκτες από την Κ19 για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου.

Ανάσες στους ποδοσφαιριστές που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος των συνεχόμενων παιχνιδιών του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και να τεστάρει, εκτός των άλλων, τις δυνατότητές τους σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Από τους πιο έμπειρους παίκτες, στην πόλη της Θράκης θα ταξιδέψει σίγουρα ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος θα βραβευτεί από τον σύλλογο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Βρουσάι, Μάνος, Πάρντο, Ανδρούτσος και Μασούρας, ενώ πιθανότατα ο Χουτεσιώτης θα πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Όσο για τους μικρούς, ο Μαρτίνς αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή έξι παίκτες από την Κ21, με επικρατέστερους τους Μπουλάρι, Βοΐλη, Ξενιτίδη, Μαρίνο και Μαρτίνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x