Stoiximan Super League

Με Νομπρέγκα, αλλά χωρίς δύο η Καλλονή

Με τον Μπραούλιο Νομπρέγα, που προπονήθηκε κανονικά, αλλά χωρίς τους Μάρκο Μπλάζιτς και Κυριάκο Στρατηλάτη, η αποστολή της Καλλονής για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Χωρίς τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα, Κυριάκο Στρατηλάτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και τον Μάρκο Μπλάζιτς, που δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, θα παραταχθεί η Καλλονή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League. Αντίθετα, στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου τέθηκε ο Μπραούλιο Νομπρέγκα, καθώς κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή, που αποτελείται από 20 παίκτες και συγκεκριμένα: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιορέντε, Καλτσάς, Φαβάλι, Χατζηδημητρίου, Γεωργίου, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x