Champions League

Με Ντα Κόστα στον «τελικό»

Παρότι γυμνάστηκε συντηρητικά, ο Μανουέλ Ντα Κόστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον «τελικό» με την Άρσεναλ. Κανονικά ο Πάρντο, εκτός ο Μανιάτης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» για το Champions League συμπεριλήφθηκε ο Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο Μαροκινός αμυντικός προπονήθηκε συντηρητικά, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά ο Μάρκο Σίλβα τον πήρε μαζί του (αν και για παν ενδεχόμενο επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή), όπως και τον Φελίπε Πάρντο που γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μανιάτης, που προφανώς κρίνεται ανέτοιμος, όπως και οι τραυματίες Μπουχαλάκης (ατομικό) και Πουλίδο (θεραπεία), αλλά και οι Φουστέρ (ατομικό) και Ντουρμάζ, που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα του Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x