Stoiximan Super League

Με Ντίντακ, Τζεμπούρ κόντρα στην Ίντερ η ΑΕΚ!

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το σπουδαίο φιλικό με την Ίντερ συμπεριελήφθησαν ο Ντίντακ και ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος πρόσφατα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Εκτός ο Κολοβέτσιος.

Την πρώτη γεύση από τον Ντίντακ είναι πιθανόν να πάρουν οι φίλοι της ΑΕΚ στο φιλικό της Κυριακής (16/8, 22:00) με την Ίντερ. Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε, όπως συνηθίζει, την αποστολή δύο ημέρες πριν τον αγώνα και σε αυτήν είναι μέσα ο 26χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος ανακοινώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή. Επιπλέον, ο 38χρονος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και τον Ράφικ Τζεμπούρ που πρόσφατα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα (δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης) και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος έχει από την Πέμπτη ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Ατομικό έκανε την Παρασκευή ο Κορδέρο.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Μπαρόχα, Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Πλατέλλας, Σβάρνας, Σοιλέδης, Τζανετόπουλος, Αρθο, Μπαρμπόσα, Κρισάντους, Γκάλο, Τζιμπούρ, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Ζόριτς, Ντίντακ, Φαγέ.

Το Σάββατο η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x