Euro 2024

Με όλα τα αστέρια και Λέοβατς η Κροατία κόντρα στην Εθνική

Χωρίς προβλήματα και με όλα της τα αστέρια, θα παραταχθεί η Κροατία στα μπαράζ με την Ελλάδα. Ανακοίνωσε την αποστολή ο Ντάλιτς, που πήρε μαζί του και τον Λέοβατς.

Όλα του τα όπλα θα έχει στην φαρέτρα του ο Ζλάτκο Ντάλιτς, που ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Κροατίας, για τους δύο αγώνες μπαράζ με την Ελλάδα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Στην αποστολή είναι και οι τρεις μεγάλοι σταρ, Μόντριτς, Ράκιτιτς και Μάτζουκιτς, αλλά και ο Λέοβατς του ΠΑΟΚ. Εκτός είναι μόνο ο Ματέο Κόβατσιτς της Ρεάλ, που είναι τραυματίας.

Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Γάνδη), Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Αμυντικοί: Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Στρίνιτς (Σαμπντόρια), Λόβρεν (Λίβερπουλ), Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πίβαριτς (Ντιναμό Κιέβου), Μίτροβιτς (Μπεσίκτας), Λέοβατς (ΠΑΟΚ), Νίζιτς (Χάιντουκ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Μπαντέλι (Φιορεντίνα), Ρογκ (Νάπολι), Πάσαλιτς (Σπαρτάκ Μόσχας), Μπράνταριτς (Ριέκα), Βλάσιτς (Έβερτον)

Επιθετικοί: Μάντζουκιτς (Γιουβέντους), Πέρισιτς (Ίντερ), Κάλινιτς (Μίλαν), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Ρέμπιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιλαχόντες: Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πιάτσα (Γιουβέντους), Τσοπ (Σταντάρ Λιέγης), Γιεβντάι (Λεβερκούζεν), Μίλιτς (Οστάνδη)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x