Stoiximan Super League

Με όπλο το «απόλυτο» του Καρέρα η ΑΕΚ

Συνέχεια στην εμφατική νίκη επί του Πανιωνίου θέλει να δώσει σήμερα η ΑΕΚ στην Ξάνθη, έχοντας ως… σύμμαχο τη θετική παράδοση του Μάσιμο Καρέα στις προηγούμενες «πρεμιέρες» του.

Στην εποχή του Μάσιμο Καρέρα πέρασε πλέον η ΑΕΚ, η οποία σήμερα ξεκινάει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια (20:00. ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Υπό το βλέμμα του Ιταλού τεχνικού, η «Ένωση» επικράτησε με εμφατικό τρόπο (5-0) του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Στις προηγούμενες τρεις πρεμιέρες του, ο Καρέρα έχει το απόλυτο και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την παράδοση που τον ακολουθεί.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο 55χρονος προπονητής δεν έκανε κάποια έκπληξη στην ανακοίνωση της αποστολής και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο σχήμα που θα επιλέξει να αντιμετωπίσει τους Ακρίτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κρίστιτσιτς και ο Γαλανόπουλος, έχοντας στα πλάγια τον Βέρντε και τον Μάνταλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λιβάγια και ο Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x